Leef je leven op jouw unieke manier!


Ik ben Mieke Holtermans, 43 jaar en woonachtig in Santpoort-Noord met Robert, Feline en Bram. In 2013 werd ik moeder en startte een nieuw avontuur! Ik vond het vanaf het moment dat ik ontdekte dat ik zwanger was het mooiste wat me kon overkomen. En tegelijkertijd voelde ik ook een enorme drive om de best mogelijke moeder te worden. Alleen het mooiste, beste en liefste was goed genoeg. Jammer dat ik, net als vele andere moeders, me toen niet realiseerde dat ik al de beste moeder voor mijn dochter was. En dat het nooit zal lukken om een perfecte moeder te zijn. Het moederschap inspireerde me en maakte dat ik er veel meer over wilde leren. Voor mezelf, om een goede moeder te kunnen zijn en om mijn kinderen (en eventueel ook andere kinderen) zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. In mijn werk als marketingadviseur mistte ik steeds meer de zingeving en ook het combineren van werk en privé vond ik lastig. Hoe hard ik ook mijn best deed om alle ballen in de lucht te houden en zowel op werk als thuis alles goed te doen, schoot ik voor mijn gevoel toch steeds tekort. Daarom heb ik eind 2016 besloten om het roer om te gooien.  Ik wilde er in de eerste plaats voor mijn kinderen zijn en startte met een opleiding tot Kindercoach en een opleiding tot Kinderyoga docent.   

 

Mijn wens is dat ieder kind zijn eigen leven mag en durft te leven. En met de keuzes die ik zelf eind 2016 heb gemaakt ben ik ook zelf meer mijn eigen leven gaan leven. Er volgde nog meer opleidingen en cursussen op het gebied van mindfulness, heartfulness, massage en energetisch werken. De opleidingen hebben mij geleerd hoe ik met yoga, massage, mind- en heartfulness steeds weer in contact kan komen met mezelf. Hoe ik hoofd, hart en ziel met elkaar kan verbinden. Ik voel me vrijer en durf meer te vertrouwen op mezelf. Ieder kind is uniek en mag op zijn eigen unieke manier stralen!

 

Met Ouder & Kindyoga en Baby Yoga & Massage laat ik ouder en kind  samen genieten en ervaren wat yoga en massage voor hen kan betekenen. Om in contact te komen met hun eigen innerlijke wereld en vooral ook om met oprechte aandacht voor elkaar samen hun unieke band te ervaren. Zo leren ze niet alleen zichzelf, maar ook elkaar beter kennen. De onderlinge band wordt versterkt en ze leren om te leven vanuit vertrouwen. Om vanuit vertrouwen en met een positieve mindset de wereld te ontdekken. 

 

Begin 2022 heb ik de basisopleiding tot Holistisch masseur afgerond en gestart met de 3 jarige vervolgopleiding tot massagetherapeut. Deze hoop ik volgend jaar af te ronden. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees hier meer over mijn massages.