De wereld op jouw manier ontdekken...


In de huidige maatschappij is het leven vluchtig en ook kinderen komen steeds meer onder druk te staan. Op school en tijdens sport ligt de nadruk steeds meer op presteren; de beste (moeten) zijn. En ook sociale media speelt hierin een rol. Naast de extra prikkels die dit met zich meebrengt, maakt dit ook dat kinderen zich meer dan ooit kunnen en willen identificeren met hun idolen. Meegaan met de groep in plaats van jezelf kunnen zijn.   

 

Kinderyoga geeft kinderen rust, balans, (zelf)vertrouwen en vooral ook plezier, waarbij het presteren geen rol speelt. De verschillende onderdelen in de les helpen kinderen weer in contact te komen met zichzelf; hoe ze zich voelen en het beeld dat ze van zichzelf hebben. Yoga draagt bij aan meer zelfbewustzijn en emotionele groei. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op het lichaam. Het bevordert de lichaamshouding, motorische vaardigheden, ademhaling en de algemene weerstand.

 

Yoga helpt kinderen om lekker in hun vel te zitten! Om te stralen!

 

Een kinderyoga les duurt 1 uur en wordt aangeboden in een groep van maximaal 10 kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

 

Benieuwd naar het actuele lesaanbod? Klik hier